Gunnar er en av pionerene her på tunet. Fra Musikkgymnaset startet i 1999, har Gunnar trått sine joggesko og orgelsko her på bruket, kun avbrutt at to års permisjon, knytta til turne med bandet Pareli - og familie.

Gunnar er en bauta! Han er positivitet personifisert :-) Alt kan fikses med en joggetur i Lepsøymarka. Der flyg han frå mørke og tunge tanker (fremmedord for Gunnar..) og kommer tilbake med løsninger på det meste.

Gunnar er musikk. Han komponerer og spiller den ene hit´n etter den andre. Bordvers, salmer og bedehuspop.. I hendene og hodet til Gunnar formes det til ein salig blanding som brenner seg fast på netthinnen. Sammen med tekstforfatter Hans Johan Sagrusten har Gunnar vært med og skapt slagere som:

  • Hald blikket festa på Jesus.
  • Gud i det høye (Ingen er som du). 
  • Gå varleg fram mot Betlehem.
  • Jesus, din vei går fra hjerte til hjerte (Herre vis oss din vei)

Alle disse sangene finner du i sangboken "Syng for Herren" Sanger 05.

Her på haugen har Gunnar vært med og bygd en kultur for å komme seg ut på veien. Reise rundt med sang og musikk, til velsignelse og glede for mange i by og provins.

Mye mer kunne vært sagt og skrevet til deg Gunnar. Du kommer til å bli dypt savnet her på tunet. Men vi veit at med din ukuelige stå på vilje og optimisme, så ser framtida lys ut på andre sida av fjellet også. Du tar med deg din kjære Solveig, Sasja, Olav og Elisabeth og starter på skretsh med nytt hus og nye muligheter :-)

Takk for alt du har fått betydd for oss - Elever, Personalet og for Kongshaug!

Vi ønsker deg alt godt og Guds gode velsignelser!

Hjertelig velkommen innom haugen igjen :-)

 

                  Solveig, Elisabeth, Sasja, Gunnar og Olav

 

Bandet Pareli. Thomas ,Ragnar, Arne, Gunnar og Rune (fh)

 

Gunnar i velkjent driv i front..

Personvern