Mange sliter nok med å velge hvilken skole de skal gå på neste skoleår.Kanskje du er lei av å bare ha de samme fagene som du har hatt gjennom hele grunnskolen?

Kongshaug musikkgymnas er en skole som kombinerer allmennfagene med musikk. Dette gjør at du får utfordret din kreative side i tillegg til at du får den generelle studiekompetansen du trenger for videre utdanning.

Kongshaug er en videregående skole som står for en visjon. «Skapt til utfoldelse» Du har en verdi, og du er verdt å bli sett. Skolen har et godt personale som jobber for at du skal bli sett, føle deg inkludert og verdsatt.

Det som gjør Kongshaug forskjellig fra de fleste andre skoler er at det er en internatskole. Det gjør at du kan bo sammen med klassekameratene dine, noe som gir skolen et helt spesielt miljø som blir kalt «Kongshaugbobla».

Skolen har også ansatte som går tilsyn på ettermiddag og kveld, noe som gjør at mamma og pappa ikke trenger å bekymre seg for deg. Om du velger Kongshaug kan skolen garantere deg minner for livet. Skolen setter nemlig opp en unik plan for deg og din utvikling.

Kongshaug musikkgymnas er omgitt av en flott natur, lett tilgjengelig for både tur og kanopadling. Skolen er heller ikke det eneste stedet du får undervisning. Skolen tar nemlig studiene ut i praksis. Med en tur til London får du prøvd ut engelsken, øvd deg på orientering og høre på mange flotte konserter. Kongshaug holder også egne konserter, som den årlige julekonserten i Os kyrkje i tillegg til diverse prosjekter og utreiser.

Om du velger Kongshaug garanterer vi godt miljø, god læring og gode minner.

Personvern